Telefon: + 00 40 (752) 388 388 | contact@hanrustic.ro

Despre noi

Afla in apropierea Manastirii Neamtului, Hanul Rustic este o destinatie care imbina cu usurinta naturaletea si lejeritatea folclorului cu simbolistica credintei. Un loc peste care planeaza o atmosfera pasnica si relaxanta, suntem usor de gasit, dar mai ales greu de uitat. Zona Targu Neamt, in care ne aflam, amplifica sentimentul de apartenenta la neamul romanesc si creeaza pentru turistii nostri un prilej permanent de sarbatoare.

La noi veti avea ocazia sa va infruptati din preparate traditionale, care mai de care mai delicioase. Pregatim cu drag si spor tot ce va puteti dori de la moldovenii nostri, din produse naturale, ca la bunicii nostri. Retete vechi si noi s e imbina in meniu pentru a satisface orice pofticios. Unele preparate sunt gatite cu produse chiar din padurile invecinate, asa ca puteti avea incredere in caitatea lor.

Suntem usor de gasit, in localitatea Vanatori, in satul Braniste, la iesirea din satul Nemtisor. Han Rustic imbina frumosul cu traditionalul intr-o atmosfera relaxata pe care ar fi bine sa o planuiti din timp.